Elektronik

Tænk på din familie

Har du røget i mange år, og har du flere gange fået at vide, at det kan være irriterende, at hjemmet lugter af røg, og at der måske er nogle, som ikke har lyst til at besøge jer, så kan det være du skal skifte dine smøger ud med de elektroniske af slagsen. For du kommer til at undgå alle de ovenstående ting, når du vælger at bruge en E-cigaret i stedet for.

En anden fordel ved en E-cigaret fremfor de almindelige smøger, er at du ikke længere kommer til at indtage skadelige stoffer som nikotin og tjære – det betyder altså at du efter kort tid kan mærke en positiv ændring på både duft- og smagssanser. Alt i alt bliver er der mulighed for et bedre helbred, når du vælger at bruge E-cigaretter i stedet for almindelige smøger.

ecigaret photo

Tilbage til familien

Er du ikke ryger, kan du med samme mærke det, og lugte det, når du kommer ind i et rygerhjem, for røgen hænger sig i gardiner, persienner, gulvtæpper, sofaer og hvad der ellers kan være, og en anden ting, er at det også sætter sine spor på væggene. Har du for eksempel malerier til at hænge, og der har været røget i mange år, vil du kunne se hvide pletter, der hvor malerierne har været. 

Passiv rygning er også en saga blot, når du vælger at bruge en E-cigaret i stedet for almindelige cigaretter. Der er kun vanddamp i en E-cigaret og derfor vil det ikke på samme måde være skadeligt at ryge sammen med ikke rygere. Det kan være der så er nogle andre ting, der gør at de ikke har lyst til at du ryger på din elektroniske cigaret, når du er sammen med dem.

Alt i alt bliver hjemmet mere rent, der skal ikke længere tænkes over om du skal gå udenfor for at ryge, du skal ikke være bange for at lugten kommer til at hænge i møbler og gardiner – så skift allerede din almindelige smøg ud i dag, og start på en ny tilværelse, hvor en E-cigaret er din faste følgesvend.

ecigaret photo

De mange fordele

De mange fordele en E-cigaret giver dig, skal du huske på, hvis du på et tidspunkt er tæt på at tabe gnisten og vil ryge en almindelig cigaret igen. Det er ikke den generelle oplevelse, der er, for mange af dem, der starter på E-cigaretter, nyder den meget mere, og får det også bedre fysisk – så er det er at slå 2 fluer med et smæk. Kom i gang, og nyd din nye E-cigaret, det er sundt både for dig og familien.