Mode & Smykker

Perler i lange baner

Vil du gerne lave dine egne smykker, er det ikke til at komme uden om valget af perler, hvor du finder rigtig mange forskellige muligheder. Det kan være perler i klare farver, stærke farver eller perler lavet af sten. Uanset hvad du vælger går de alle ind under den samme kategori, der kan kaldes perler til smykkefremstilling. 

jewel photo

Hvad er populært

Som modebilledet er omskifteligt, lige så vel er smykkemoden, hvor det lige nu er en god stærk grøn farve, der er den absolut hotteste i modebilledet. Når du så gerne vil have perler til smykkefremstilling, er det ikke noget problem at få perler i farver, der passer til dette. Du kan blandt andet finde perler af jade, jasper og lapis lazuli, der har nogle gode nuancer, hvor du får mulighed for tilpasse dem modens farver som de er lige nu.

Glasperler er også muligt at få i stærke farver, og nogle af dem kan endda have et tonet skær, der gør dem endnu mere interessante. Gør det let for dig selv, og vælg de perler til smykkefremstilling du finder smukke, du ikke kan lade være med at kigge på igen og igen og så er det op til dig at designe smykket, så det bliver smukkere end smukt. 

jewel photo

De mest populære perler lige nu, og i det kommende stykke tid, er de meget grålige nuancer, og så kommer der mere og mere smaragdgrøn og andre nuancer i samme grønne farve til, gør dig klar til det nu, find komplimentærfarver, så du har noget du kan sætte sammen med tøjet, og hav også perler til smykkefremstilling i samme farve hjemme, så kan du altid lave lige det der ønskes.

Prøv at lave smykker af perler

Er du slet ikke startet med at lave smykker af perler, så er det slet ikke for sent at komme i gang. Det er noget som er lige til at gå til. Er du lidt kreativ, har du haft nogle ideer til smykker i forhold til deres udsende mv. Så er det bare at komme i gang, og finde lige præcis de perler til smykkefremstilling, du har bestilt.

Du har selvfølgelig fundet dine perler på nettet, hvor du altid er sikker på at få det største udvalg, de bedste priser og kort leveringstid. Det handler hele tiden om at agere hurtigt ud fra det modebillede, der hele tiden skifter, og kommer der et smykke lavet af perler i en større tv-serie, så er det også med at have de rigtige perler til smykkefremstilling hjemme.